online-BOM

 

Medlemsblad for

B&OI - Orientering

SALTENSPRINT I MØRKVEDBUKTA
-bilder-

av Arne Kristian Nordhei
30.mai 2007. nyhet-07-2007


 
Tirsdag 29.mai 2007 kom endelig det virkelig gode været til Bodø. Sola skinte fra en skyfri himmel, og det var 17-18 grader. I Mørkvedbukta arrangerte B&OI den tredje Saltensprinten for året. Under finner dere noen fine bilder som viser stemningen på løpet.
Bjørnar Hegreberg med minstemann på slep
Bjørnar Hegreberg er tilbake for fullt i o-miljøet. Han hadde med seg sønnen på løpet i går. Bjørnar løp et godt løp, og viser at formen er i anmarsj.

Grand Old Men
Senior-treff før løpet, Jens Viggo Limstrand, Carl Bamse Bjørseth og Edvin Berg. Bamse ertet Jens Viggo for disken forrige tirsdag. Etter gårsdagens løp kunne Jens Viggo smile bredest.

Anders Kure
Anders Kure er alltid behjelpelig med å hjelpe nye løpere. online-BOM redaktøren vet dessverre ikke hvem det er Anders hjelper, så har du navnene send meg en mail.

Torbjørn
Torbjørn H Olsen var veldig godt fornøyd med løpet. "Så lenge jeg er i nærheten av 10 min/km er jeg bestandig fornøyd". Han gjorde mesteparten av løpet sitt mot slutten av løpet, i motsetning til online-BOM redaktøren som måtte se seg slått pga tunge bein de siste hundre meterne.

Diskusjoner etter løpet
Aviaja Kleist og Heidi Mørkved løp godt, og sammenlignet strekktider etter løpet.

Løypeleggeren
Løypelegger Jan Prytz får skryt av Bamse for gode løyper.

Bamse og Jens Viggo
Den som ler sist ler best...