online-BOM

 
Medlemsblad for
B&OI - OrienteringKM LANG OG STAFETT 2008


av Arne Kristian Nordhei
11.juni 2008. nyhet-11-2008


 
18 B&OI-ere deltok i KM lang og stafett på Drevjamoen i helga. Været var strålende, og altfor varmt for noen av oss.
Stafett

Petter gjorde et strålende løp i H15-16, Anne Berit vant D17B og Lotte løp fort i D-10 begge dagene. Noen var nok ikke fornøyd med lørdagens resultat. På stafetten søndag hadde vi satt opp førstelaget vårt med de sterkeste kortene på de første etappene. Etter at de var spilt ut, lå laget dessverre på femteplass, men deretter tok Anders (les under) og Lars "ansvar" og revansjerte de elendige resultatene fra dagen før.

Sølvmedalje ble det! Resultater på www.nook.no.

Som nevnt over gjorde Anders Kure et svært godt løp (link til resultatsidene på nook.no) som gjorde at B&OI fikk et godt stafettresultat. Kanskje et av hans beste løp på mange år? I den forbindelse har vi spurt han noen spørsmål, og satt det sammen til et slags fiktivt intervju:

online-BOM (ved Arne Kristian): Gratulerer med et fantastisk løp, Anders, og gratulerer med sølvmedalje!

Anders: Tusen takk, det var veldig moro, jeg var veldig skuffet av egne prestasjoner lørdag.

online-BOM: Et kjempeløp. Hva er det som har gjort deg til kretsens beste?

Anders: Du kan ikke si at jeg er kretsens beste, det er vanskelig å sammenligne etapper i en stafett, men tusen takk. Det var et godt løp.

online-BOM: Ja, det er sant, men du var best av de som hadde korte/middels etapper. Er du ellers fornøyd med årets sesong?

Anders: Joda, det går ganske bra og jeg får trent litt. Litt opp og ned er det jo, men noen ganger stemmer det veldig godt selv om noen løp har blitt ødelagt av stygge bommer.

online-BOM: Selv er jeg imponert over hvor godt slag du er, og hver gang jeg er i nærheten av deg på resultatlista er jeg godt fornøyd, men innser at jeg må trene for å komme i nærheten.

Anders: Takk for det, men du slår meg jo i spurten!

online-BOM: Ja, det er artig det du har startet med å lage lister over de beste spurterne. Det er viktig å spare seg litt fra nest siste post slik at man har litt pust igjen til spurten. Har du ellers noen mål for sesongen?

Anders: Målet for sesongen var at flest mulig av ungdommen skullel slå meg, det er jo de som er de viktigste løperne.

online-BOM: Ja, det har jo vært din store fanesak i mange, mange år. Veldig godt arbeid er lagt ned.

online-BOM: Sånn avslutningsvis, hvordan definerer du ungdom? Det er vel de som er tenåringer?

Anders: hehe, jo, du har jo selvsagt rett, det er dem jeg mener, men stort sett når jeg snakker om ungdommer på forumet mener jeg de som er født i 1959 og senere.

online-BOM: ja, det var jo det jeg tenkte. Takk for intervjuet, vi ses på neste løp.