online-BOM

 
Medlemsblad for
B&OI - OrienteringNyhetsarkiv mai-desember 2008


av Arne Kristian Nordhei
18.mai 2010. nyhet-01-2010


 

ÅRSMELDING 2008, 23.des 08, av leder Per Rekkedal

Vil med dette ønske alle en riktig god jul.

Årsmelding (word). Årsmelding (htm). Resultatoversikt KM og NNM (word)

Innkalling til Årsmøte, budsjett og regnskap kommer etterhvert.


MG-POSTKORT, 22.des 2008, av Håvard Berg

Det er laget egne MG-postkort. Meningen med er blant annet at klubbens medlemmer kan bruke de til å sende personlige invitasjoner til o-løpere de kjenner rundt forbi i inn- og utland. Så du er herved utfordret til å gjøre en innsats i markedsføring av arrangementet, samtidig som du kan få sendet en nyttårshilsen til gode venner og kjente. Kortene kan fås på romjulsløpet eller hos Arne Kristian Nordhei, Bjørseth, Morten Selnes eller hos Leif Magne Eggestad.

 

VAKTLISTE JAN-MARS 2009, 16.des 08, av Åge Mohus

Ny vaktliste t.o.m 4.4.09 ligger nå ute. God jul!


ROMJULSGATEOLØPET, 25.11.08, av Leif Magne Eggestad

Tid og sted: mandag 29.12.2008 kl 1800 i Idrettsbygget, Bodin vgs.

"Same procedure as every year". Jeg minner om EKT-brikker tas med. Satser på vanlig tidtaking, og gode løyper med mulighet for å bli båve varm og svett!

Håper noen påtar seg kokingen av gløgg + pepperkaker, så skal jeg sørge for løyper, kart og tidtaking.


O-BOKA 2008, 8.des, av Håvard Berg

O-boka for 2008 er fortsatt å få kjøpt, noen få eksemplarer igjen. Den oppsummerer orienteringssesongen både nasjonalt og internasjonalt og holder samme høye kvalitet som tidligere. Pris: 390,- Ta kontakt med Håvard Berg, 98065829, så slipper du portokostnader.


VINTERTRENINGEN, 8.desember 08, av Anders Kure

Gymsalen på Mørkvedmarka skole er stengt for oss frem til jul. Det blir likevel løpetrening ute tirsdagene 9. og 16.12. klokka 19-20 for de av oss som planlegger en formtopp i romjulsgateoløpet!


REFERAT FRA STYREMØTE, 26.11.08, av Per Rekkedal

Hei alle sammen. Jeg håper alle gjør sitt vedrørende årsmeldingen for 2008 og sender bidraget til Arne Kristian med kopi til meg. Lykke til. Klikk her for å lese det siste styrereferatet, med blant annet arbeidsfordeling for årsmelding.


HVA MED EN SKITUR? 26.11.08, av Arne Kristian Nordhei

AN melder om at løypene i marka nå kjøres opp, og med litt ekstra snøfall i natt er nok forholdene perfekte. God tur.


DIVERSE INFORMASJON, 25.11.08, av Arne Kristian Nordhei

Arbeidet med Årsmeldinga er i gang. Onsdag 26.11 er det styremøte og da vil leder Per Rekkedal prøve å få fordelt så mange oppgaver som mulig. Noen utvalg er allerede godt i gang. Frist for å levere inn bidrag til Årsmeldinga er i år mandag 15.desember. 

I år vil Årsmeldinga legges ut på hjemmesiden og ikke i BOM. Informasjonsutvalget kan i år ikke gi ut BOM i papirformat. Grunnen til dette er rett og slett mangel på tid, og vi beklager dette på det sterkeste. Vi satser i år på å legge ut all info her på hjemmesiden i løpet av adventstiden, så følg med.

Bidrag til Årsmeldinga sendes til Arne Kristian (NB! ny mailadresse) med kopi til Per, innen mandag 15.des altså.


TURORIENTERING AVSLUTTET FOR I ÅR, 11.11.08, av leder Per Rekkedal

Årets avslutning i Mørkvedhallen ble like fin og hyggelig som tidligere år. Ca 350 stk møtte opp og fikk sine velfortjente merker og hedersbevisninger. For å kunne arrangere dette er klubben avhengig av mange medhjelpere. Dette klarte vi utmerket. Dette og salget av turo-poser er en av de viktigste inntektskilder vi har i klubben. Derfor er jeg som leder ekstra takknemlig for at så mange av klubbens medlemmer tok seg tid på en fredagskveld for å hjelpe til. Tusen takk til turo-utvalget og alle dere andre.

TURORIENTERINGSAVSLUTNING, 3.november 08, av Mathias Kristiansen

Turoavslutningen i år blir i Mørkvedhallen fredag 7.11. Offisiell start med alle deltakerne er kl 1800, men B&OIs medlemmer bes komme så tidlig som mulig etter klokken 1600. Det er mye som skal ordnes.

Turorienteringsgruppa håper at  du kan komme og hjelpe til med arrangementet.

Ta gjerne med barn som kan selge lodd.

Inntektspotensiale er stort dersom vi får "drive" på kjøkken- og loddsalget.


INNLEVERING AV UTSTYR, 31okt 08, av Bamse Bjørseth

Sesongen er over og tida er inne for opptelling av utstyr. Alle som sitter på arrangementsutstyr fra sesongen (og for så vidt fra tidligere sesonger?) må levere dette til bua omgående og senest 15.november. Det er to grunner til det:

det er tid for å begynne på skriving av årsmeldinger

vi har en frist (24.nov) for søknad om spillemidler til utstyr


Websjefen har hatt store problemer med webserveren i det siste, og har vært nødt til å endre mailadresse. Ny mailadresse er aknordhei(at)online.no, vær vennlig å slett den gamle adressen dere har på meg.

Resultatene/strekktidene fra de to nattløpene/sprint er nå lagt ut.


VINTERTRENINGA, 28.okt 08 av Anders Kure

Vintertreninga starter opp tirsdag den 4.november. I år blir det på Mørkvedmarka skole. Vi har gymsalen fra klokka 1900 til klokka 2100, men som fellestrening tar de fleste den første timen utendørs.


O-TRENING, 25 oktober av Arild Hegreberg

I forbindelse med jentesamlinga og arrangørkurset blir det ei o-teknisk treningsøkt fra parkeringsplassen ved turisthytta lørdag 25.oktober. Jentetreninga starter kl.10. Deltakerne på arrangørkurset starter nok noe senere. Treninga er åpen for alle andre også. Ta med brikke og kompass og varme nok klær. Arild (o-konge) og Petter (o-prins) står for den tekniske gjennomføringen.


ARRANGØRKURS, 16.okt 08. av Lars Reitan

I anledning Midtnattsolgaloppen 2009 inviterer vi til arrangørkurs i Bodø 24.-25. oktober. Kurset er åpent for alle i kretsen. Bernt O. Myrvold er forfatter av Løypeleggerboka og har vært kontrollør for en rekke store O-begivenheter. Han har også vært sentral i forbindelse med utviklingen av konkurranseregelverket i Norges Orienteringsforbund. Invitasjon (wordfil)

Samme helg arrangers jentesamling i Bodø, les mer på nook.no.


ÅRETS SISTE LØP, 13.okt 08, av Morten Selnes

Hei, takk for sist i regnværet! Jeg har laget en foreløpig resultatliste fra løpet i Rensåsen.  NB  - den er ikke sjekket mot tidtakerutstyret og jeg har derfor ikke tatt ut evt disk.  Endelig resultatliste kommer når Leif Magne kommer hjem fra Tyskland.  Last ned excelfil her.

Siste o-løp i år arrangeres i Rensåsparken.  Start, innkomst og parkering ved gamle svømmehall. Start fra kl 20.00. Løypelegger er morten tjønndal.  Løpsleder er morten selnes.  Vi legger opp til en læype med mange poster og kartbytte underveis. Det vil være 2 løyper, en nybegynner på 1.2 km og ei sprintløype på 2.4 km.

Morten og Morten.


KONFERANSE OM JENTER OG IDRETT, 13.okt 08, admin

*Tirsdag 14.okt, kl 18.00 - 21.00,* avvikler Nordland IK v/Prosjekt "Aktiv
og engasjert" konferanse om jenter og idrett. Tema: "Jenteidrett! Hva
kjennetegner de som har fått det til?". Foredragsholdere: Kjell Ove Oftedal,
Mellissa Wiik og Trine Austrøne Olsen.

Forhåpentligvis kan dette være interessant for noen av dere, dernest fint
hvis dere kan videreformidle dette snarest mulig til aktuelle personer i
deres nettverk.

Gratis å delta! For nærmere info kontakt prosjektleder: Heidi S. Neergaard, tlf: 75711410/ 40071904,  e-post: Heidi.Neergaard@nif.idrett.no


RESULTATER FRA TIRSDAGENS NATTLØP..., 9.okt 08, av Arne Kristian Nordhei

...lar vente på seg, og kommer når de rette personene kommer hjem fra høstferie. Resultater er ferskvare, men denne gangen må vi vente. Hvis noen som sprang sist tirsdag har lyst å fortelle om det hadde det vært hyggelig om noen kunne delt den opplevelsen i diskusjonsforumet. Neste (og siste løp) arrangeres neste tirsdag i Rensåsparken.


VAKTLISTE FRAM TIL JUL, 6.okt 08, av Åge Mohus

Vaktlista fra midten av oktober fram til jul ligger nå ute.


SALTENSPRINTEN I MØRKVEDBUKTA, 1.okt 08, av Anders Kure

På grunn av en del uheldige omstendigheter, ble det noen forandringer i siste liten tirsdagens løype i Mørkvedbukta. Noen av postkodene ble også forandret. Noen løpere oppfattet beskjeden om at de skulle se bort fra postkodene i postbeskrivelsene, andre ikke. Det ble noe forvirring og mange diskvalifikasjoner. Løpet blir derfor ikke å telle i sammenlagtlista, og det blir nå de beste av 4 av de 6 tellende løpene som regnes. Da er det altså bare 2 løp igjen før høsten er her foralvor: de som er tøffest (og ikke reiser bort i høstferien) kjøper nytt batteri til lykta og får med seg nattløpene også!

STREKKTIDER MØRKVEDBUKTA, 1.okt 08, av Leif Magne Eggestad

Her kommer resultatene fra Sprintløp nr 6, men som dere ser over er det bestemt at løpet ikke skal telle i årets sprintsammendrag. Strekkene legge likevel ut slik at det er mulig å sammenligne noe. Merk også at det var flere ekt-enheter på post 8 og i mål.


NY KARTPLAN TIL HØRING, 29.sept 08, Carl B Bjørseth

På siste styremøte fikk styret seg forelagt et utkast til kartplan for 2008 - 2011 fra kartansvarlig. Styret vedtok å legge utkastet ut til høring blant medlemmene over hjemmesida før endelig behandling og vedtak. Klikk her for utkastet. Hvis du har noen kommentarer eller ønsker å diskutere, gjør det gjerne i diskusjonsforumet.


Sammenlagtlista etter 5 løp (excelfil). Jammen er jeg på 4.plass på SPRINT-lista! Men det vil nok forandre seg når det er flere som får 5 tellende løp. Det er tre muligheter igjen. (Det ligger en liten feil inne i listene som diskutert for forumet, dette rettes opp neste gang).


RESULTATER ALSTADSKOLENE, 23.sept 08, av Håvard Berg

Resultatene ligger ute på resultatsidene.


STARTLISTA ER LAGT UT, 15.sept 08, av Anders Kure

Her finner du startliste for tirsdagens klubbmesterskap og PRI-løp

Her finner du resultatlista. NY: strekktider.


KLUBBMESTERSKAP OG PRI-løp PÅ TIRSDAG DEN 16!, 12.sept 08, av Anders Kure

Innbydelsen finner du her!

Etter at de alvorlige kretsmesterskapene er vel overstått i helga, avvikles årets mest spennende løp (?): Klubbmesterskapet som PRI-O-LØP! (Løpet er åpent for alle, men bare B&OI-medlemmer kan bli klubbmester).

Men dette blir sannelig alvorlig nok! Mesterskapet går i EI løype, 3,6 km lang. Første løper i mål vinner. Det startes som omvendt jaktstart, med de antatt raskeste sist. Starttida er beregnet etter vår kjente indeks PRI. Hvis du ikke kjenner den, kan du lese om den i online-BOM. Det blir litt premiering.

Sted: Bueskytterbanen sør for Arlia (Soløyvannsveien). Tidlig start, se startlista her på hjemmesida (stort sett mellom kl 1700 og 1800). 100 meter å gå til start.

Løypelegger Bamse har jobbet grundig og kreativt, og etter prinsippet: stemmer ikke kart og terreng overens, er det kartet som er rett! Løperne ser hverandre mye i løypa, og siste post blir en spektakulær publikumspost! For de yngste o.l. blir det en enklere 2km-løype og en nybegynnerløype. 


RESULTATER NATT-KM OG ULTRA-LANG-KM, 14.sept 08, av Håvard Berg

Resultater og strekktider for natt-KM og Saltendilten (Ultralang-KM finner du på www.nook.no!


SALTENKARUSELLEN SAMMENLAGT 2008, 12.sept 08, av Anders Kure

Karusellsesongen er ferdig. Lista er klar. 175 deltakere totalt! Ikke uventet topper Per Rekkedal lista (klubbens leder går foran, bokstavelig talt), men unggutta Ask og Petter ble ikke langt bak. Men ennå er det ikke vinter: det gjenstår 2 x KM i helga, spennende klubbmesterskap med PRI-O i neste uke, og 4 sprintløp til. Ta på ullundertøyet og still opp!


RESULTATER SALTENKARUSELL LØP 11, 12.sept av Håvard Berg

Resultatene for det 11.løpet i Saltenkarusellen er lagt ut.


SALTENKARUSELLEN SAMMENLAGT ETTER 10.LØP, 7.sept 08, av Anders Kure

Sammenlagtlista etter 10 løp i Saltenkarusellen. Det siste karusell-løpet i år går tirsdag 9.september. Husk litt tidligere start enn vanlig. Per Rekkedal leder før siste løp, men både Jens Viggo Limstrand, Ask Godal, Håvard Berg, Petter Jakola og Leif Magne Eggestad har en teoretisk mulighet til å gå forbi i det siste løpet!


RESULTATER RØVIKA, 3.sept 08, av Håvard Berg

Resultatene fra SK_10 i Røvika er lagt ut.


SALTENKARUSELLEN SAMMENLAGT, 28.aug 08, av Anders Kure

Her er sammenlagtlista for karusellen (excel), etter 9 løp.De 7 beste løpene teller, så det er ennå muligheter til kraftig fremgang

INNBYDELSE KM-NATT OG KM-ULTRALANG (Saltendilten), 27.aug, HB

Innbydelsen er lagt ut på løp og resultatsiden.


RESULTATER SK_9, TVERLANDET, 26.aug, av Håvard Berg

Resultatene er nå lagt ut. Vi legger merke til flott seier til Ida Hegreberg i 3 km, og dobbeltseier til Forsvaret i 4 km ved Knut Sandland og Martin Eriksen. I langløypa var Arild Hegreberg først, tett fulgt av Petter Jakola. Raskest i 2 km var Steffen Beiermann og Eduardo Cruz. 


 

LØP PÅ SANDHORNØYA SØNDAG 24.AUG, av Erlend Fjose

Les mer her.


RESULTATER SALTENSPRINTEN, 19.august 08, av Leif Magne Eggestad

Jeg mangler tid på en løper - Sjur Kvisle. Dessuten så er det mulig at postenhet 56 (den siste før mål) ikke fungerte som den skulle slik at noen som er blitt disket ikke burde vært disket?  Petter "kjappfot" Jakola fikk en imponerend tid - han kan ikke bare være kjapp på foten, men også "litt kjapp" i hodet når en skal følge med på kartet i det løpstempoet han holdt.. Resultatene. Anders Kure har sendt oss denneSaltensprinten sammenlagt etter 4 løp (excel)


VAKTLISTE HØSTEN 2008. 19.august 2008, av Åge Mohus

Klikk her for vaktlista.


NORDNORSK MESTERSKAP 2008, 15.august 08, av Arne K Nordhei
Følg med på Alta O-lags hjemmeside. B&OI stiller med stor tropp.


SALTENSPRINTEN 19.august 08, av Arild Hegreberg

Saltensprinten 19.august er flyttet til Mørkvedmarka skole fordi all utmark i området rundt Støver skole viser seg å være overgrodd av høyt gress og brennesle på denne tiden av året.


SALTENKARUSELLEN I GANG IGJEN. 14.august 2008, av Arne Kristian Nordhei

RESULTATER. Flotte løyper i krevende, men fantastisk terreng fikk vi servert. Vi har lagt ut kartklipp i forumet slik at vi kan diskutere strekkvalg, slik du ser herrene på bildet gjøre. Flere bilder ligger også i forumet.

Ja da er det på tide å starte igjen! Etter en sommer med 4 fantatiske sommerløp er det nå alvor igjen med Saltenkarusell på Festvåg. Les mer i forumet ved å klikke på linken i boksen over (blå skrift). Dato: 12.august, start fra klokken 18:00. Vi ses.


RESULTATER FERIELØP NR 4 VALNESFJORD, 30.juli 2008, av Arne Kristian Nordhei

Leif Magne har sendt meg resultatene og de ligger nå ute på resultatsidene. Øvyind tok tre bilder før han løp ut i skogen, og de ligger under (klikk på lenkene). Det var steinvarmt, med 27 grader og stekende sol ble det tøft ute i skogen. Det var ganske kupert, spesielt i starten, og orienteringen var vanskelig. Man måtte virkelig passe på for ikke å tulle, noe mange gjorde. Det var veldig gode løyper Dag Skogan hadde lagt i Hauklandsmarka.

Bilde 1 (Løypelegger Dag Skogan). Bilde 2 (Arne Kristian og Dag ved start). Bilde 3 (SISO med Asbjørn, Eva og Erling på vei til samlingsplass). Kart ligger i disuksjonsforumet.


PÅMELDING NNM-ALTA, 28.juli 2008, av Arild Hegreberg

Husk at ordinær påmeldingsfrist til NNM i Alta er 1.august. Online-påmelding på arrangementets egen hjemmeside.

http://www.altaolag.no/nnm08/index.htm


FERIELØP NR 4 VALNESFJORD, 28.juli 2008, av Dag Skogan

Velkommen til NNM-oppvarming og litt lengre løyper på Haukland 1 km fra Straumsnes. Mer info finner dere i forumet. Vel møtt.


PETTER GJØR DET BRA I O-RINGEN, 24.juli 2008, av Arne K Nordhei

OPPDATERING 25.JULI: Petter avsluttet glimrende. Hvordan det gikk? ...les her og skriv din gratulasjon.

Petter Jakola har reist sammen med Mo løpere til O-ringen i Sverige. O-ringen er verdens største orienteringsarrangement, hvor det i år er over 23000 deltakere.

Da 15 års klassen som Petter løper i har over 320 deltakere (alle de antatt beste norske løperne deltar), har arrangørene vært nødt til å dele denne i to ved trekning.

Petter konkurrerer derfor mot 160 stk fra 9-10 nasjoner. Han har løpt jevnt og godt alle de fire første løpene med følgende plasseringer: 13, 8, 18 og 19. Før den avsluttende jakstarten på fredag ligger han derfor sammenlagt på en meget god 10.plass. Fem svensker, tre nordmenn og en finne ligger foran.  Arnhold er også med i H-80. Han kom seg greit gjennom de tre første dagene, men fikk disk i dag.

Arrangørens hjemmeside er: www.oringen.se


FERIELØP NR 3 - SØRANRØY, 21.juli 08, av Arne Kristian Nordhei

Oppdatering: Fantastisk opplegg av Erlend Fjose. Flott båttur, fantastiske omgivelser på Sørarnøy og kun glade folk. TUSEN TAKK! Bilder legges ut i diskusjonsforumet, og resultatene ligger på resultatsidene.

I morgen tirsdag 22.juli arrangeres årets tredje ferieløp, denne gangen på Sørarnøy. Dette kan du ikke gå glipp av. Legg merke til informasjon om transport, les mer her. Det er meldt sånn passe vær, så ta med skikkelig klær. Vi ses!


FERIELØP NR 2, 14.juli 2008, av Arne Kristian Nordhei

Det er sommer og det er ferietid, men det arrangeres likevel o-løp. I morgen arrangeres det andre ferieløpet denne sommeren, og det er Jakob K Skogan som legger løypene. Løpet arrangeres i Valnesfjord, les her hva Jakob skriver om hva og hvor. Resultatene er nå lagt ut, og bilder er lagt ut i diskusjonsforumet .


NNM-STAFETT, 10.juli 2008 av Arild Hegreberg

Starttidspunkt for stafetten på søndag 17.8 er endret fra kl.10 til kl. 9. Da blir det litt bedre tid for de av oss som kjører hjem fra Alta etterpå.

http://www.altaolag.no/nnm08/index.htm


FAMILIEN IRGENS PÅ SØRLANDSGALOPPEN, 8.juli 2008, redaksjonelt

Hele familien Irgens gjør det skarpt nede på Sørlandsgaloppen. Nora vant blant annet med 26 deltagere og Håvard vant og nr.2 og Berit vant B-løypa enn dag. Hjemmeside SØRLANDSGALOPPEN 2008.


RAPPORT OG BILDER FRA GJÆLENTUNET, 9.juli 2008, av Morten Selnes

For bilder og kort rapport, se her. Resultatene ligger nå ute nederst på resultatsiden.


FERIELØP 1 - GJÆLENTUNET, 2.juli 08, av Morten Selnes

Tirsdag den 8. Juli kl 18:00.  Første ferieløp denne  sommeren legges til BOT's hytte Gjælentunet ved Valnes.  For å komme dit kjører dere kystriksveien sørover til Fjell og tar av veien til høyre utover til Valnes like før dere starter på bakkene opp mot Valnesvatnet.   Dere følger veien til Valnes ut til parkeringsplassen på Gjælen.   Der parkerer dere på nedsiden av veien (viktig:  ikke bruk hyttenes parkeringsplass).  Fra parkeringsplassen er det ca 1 km sti fram til Gjælentunet.  Her er det muligheter til  å bruke kvelden til bading, fisking og annen sommerhygge etter løpet.  Kartet er nytt (M=1:5000).  Vi satser på å legge en løype på drøyt 3 km og en kortløype.  Vel møtt til en fin o-kveld! Morten Selnes og Erlend Fjose.


 HITTEGODS FRA VATNLIA, 2.juli 08, av Arne Kristian Nordhei

Per Fosby har funnet en rød lue, et kompass og en håndduk etter løpet i Vatnlia. I tillegg savner Elin Irgens sin blå bukse. Noen som savner noe eller kan hjelpe?


RESULTATER VATNLIA, 25.juni 2008, av Leif Magne Eggestad

Resultatene er nå lagt ut. Fine løyper laget av Torkel Irgens.


VATNLIA, 23.juni 08, av Per Fosby

I morgen tirsdag 24.juni arrangeres Saltenkarusell på Vatnlia. Vi har fått låne parkeringsplassen, så det er bare å kjøre helt opp. Vi ses.


RESULTATER GILDESPRINTFINALEN, 19.juni 08, av Håvard Berg

Vinner av skolekampen blei Rønvik skole! Tett konkurranse på de neste plassene mellom Tverlandet, Mørkvedmarka og Løpsmark skole. Resultater finner du her.


RESULTATER FRA VALNESFJORD, 17.juni 08, av Leif Magne Eggestad

Jeg finner trøst og inspirasjon til å trene mer tempo når jeg sammenligner tidene med Per R og Anders K - mitt sesongmål å slå de begge i samme løp...neste mulighet blir i Vatnlia neste tirsdag. Med unntak av bommen på post 3 (Arne Kristian villedet meg i feil retning), til post 4 (løp jeg opp på myra og ned igjen, det var nok lettere å holde høyden?) og til 5te posten valgte jeg venstrevalg og tapte en del på myr som underlag. Løypene i Valnesfjord var gode - ros til Ketil Jordbru mfl som løypelegger og til arrangørene i VIL. Resultater.


GILDESPRINTFINALE PÅ ONSDAG, av HB

Det er Gildesprintfinale på onsdag 18.juni kl.1000 på Bestemorenga! Møt gjerne opp for å hjelpe til med arrangementet hvis du har tid, lyst og anledning.


SALTENKARUSELL I VALNESFJORDEN, 16.juni 08, av Arne Kristian Nordhei

I morgen arrangeres det sjette karuselløpet for sesongen. Legg merke til at løpet er flyttet fra Nordvika og opp retnig VHSS. Les mer i boksen øverst på siden.


Treningssamling 15.juni 08, av Arild Hegreberg

Program for samling ligger under "treninger". Samling er åpen for alle og anbefales spesielt for dem som skal til o-festivalen. ab24.no var med på treningen.


MO 2-DAGERS. 12.juni 2008 (websjefen)

Vi har nå fått innbydelsen (wordfil).


SALTENSPRINTEN. 12.juni 2008, av Anders Kure

Sammenlagtlista er nå lagt ut på resultatsiden.


O-TRENING. 12.juni 2008 av Arild Hegreberg

Det blir ikke organisert o-trening i dag, 12.juni. På søndag (15.juni) blir det ei "mini-treningssamling" fra parkeringsplassen ved turisthytta. Mer info kommer under menyen "treninger".


KM LANG og STAFETT, 11.juni 2008, av Arne Kristian Nordhei

Det var KM sist helg, og B&OI var representert. online-BOM har laget en liten reportasje og gjort et intervju med en av de som gjorde det svært godt på stafetten.


RESULTATER. 11.juni, av Arne K Nordhei

Resultatene er lagt ut. Ariaja Kleist er ført i feil klasse (foreløpig), og skal øverst i dameklassen. Diskuter løype og veivalg i forumet.


O-SKO. 4.juni 2008, av webredaksjonen

Ortocare selger o-sko og terrengsko med 20% rabatt til B&OI-medlemmer. Klikk her for mer informasjon (2.5MB).


SALTENKARUSELL PÅ STRAUMEN. 3.juni 2008, av Arne Kristian Nordhei

Resultatene er nå lagt ut. Eling hadde laget noen fysisk krevende løyper - det var både bratt og tungt på enkelte partier. Postene var også krevende, så dette krevde sin mann og kvinne. Og så er det jo veldig artig med noe annet enn Bodømarka.

I morgen er det saltenkarusell-løp på Straumen. Anders Kure oppfordrer folk til å kjøre sammen. Vi må være miljøvennlige - fyll bilene. Bruk gjerne forumet til å organiserer kjøring.

Det er også vanlig at vi betaler den som kjører, les punkt 4 om kjøregodtgjørelser.


KM LANG og STAFETT, 29.mai 2008, av Arne Kristian Nordhei

Innbydelsen (7.8.juni) ligger på Kretsen sine sider. Se også diskusjonsforumet vårt.Her er kartutsnitt fra gammelt kart. Snadderterreng.


O-TRENING torsdag 29.mai,  av Arild Hegreberg

Husk o-trening fra bueskytterbanen torsdag 29.mai. Langkjør på sti og traktorveg opp mot Ørnvassbu og Hopsfjellet, eller så langt som vi rekker på ca 45 min oppover. Det går litt raskere tilbake. Trening på kartlesing underveis på 1:15000 kart.