online-BOM

 

Medlemsblad for

B&OI - Orientering

NYHETSARKIV 2007
bodo-orientering.no

av Arne Kristian Nordhei
6.desember 2007. nyhet-08-2007

Denne artikkelen vil oppdateres jevnlig. Gamle nyheter fra nyhetsarkivet kopieres inn her.
 

63 deltagere på Saltensprint! 17.april 2007, av Håvard Berg

Det var hele 63 deltagere på årets første sprintløp som gikk på Langåsen i et kjølig men tørt vårvær. Gledelig med svært mange som løp sitt første o-løp. I dameklassen blei det seier til Aviaja Kleist foran Anita Eriksen, mens Nils Albert Aamand vant herreklassen foran Arild Hegreberg. Resultater finner du her.


Stupid or only a cheater? 17.april 2007, av Arne Kristian Nordhei

Sesongen starter i disse dager. Sørpå har de allerede startet, og mer og mer er å lese på internett fra ulike arrangementer. opn.no er et av de mest aktive nettstedene med nyheter hver dag. I dag tar de opp en regel som de fleste av oss kanskje ikke tar like alvorlig?


Pakkedugnad turorientering. 16.april 2007, av Solveig Martinussen

Det er pakking av turo-poser mandag 7.mai klokken 1900 på Bodin videregående skole. Vi håper så mange som mulig kan komme og hjelpe.


1 dag igjen til sesongstart. 16.april 2007, av Håvard Berg

Nå er det 1 dag igjen til sesongstart og Saltensprint på Langåsenkartet med utgangspunkt fra Rønvikbanen. NB: Starttidspunkt: 1900. Dette er også første løp i den nye serien "Saltensprint". Online-BOM holder Magnus Wingan Wold, som behersker sprintorientering veldig godt, som sammenlagtfavoritt blant herrene, men han kommer til å få hard kamp av Arild Hegreberg og Nils Albert Aamand. Outsidere er Lars Reitan og Lars Petter Rekkedal som begge løper fort på fast underlag. I dameklassen blir det spennende dueller mellom vår nye løper Astrid Fuglenebb Kobro som kommer fra NTNUI , Marit Johnsen og Aviaja Kleist.


Mange på FART MED KART. 12.april 2007, av Håvard Berg

18 unger og 8 voksne møtte opp til første kveld med fart med kart i Rensåsen! Det lover bra for fortsettelsen. Kurset fortsetter 2 tirsdager til så det er ikke for sent å hive seg med for flere som har lyst å begynne med orientering. Mer info finner du lenger ned på denne siden.


Nye løpsdrakter - PRØVING. 11.april 2007, av Anders Kure og Geir Moen

Det har vært jobbet med nye "tighte", mer moderne løpsoverdeler i vinter. Vi har fått inn ulike størrelser av Trimtex extreme soft for prøving slik at vi kan foreta en bestilling. Geir Moen sitter vakt på Bodin torsdag 12.april, og draktene kan prøves der. Alle som er interesserte men ikke kan møte opp gi Geir beskjed om interessen (geir.moen@bodo.kommune.no / 99013972). Prisen er bestemt ennå, men det er mulig det blir subsidier for ungdomsløperne.


Jukolaprogram. 10.april 2007, av Håvard Berg

Programmet er klart og det blir utagningsløp i løpet av våren og alle som vil er velkomne til å prøve å kvalifisere seg til laget. Meld din interesse for å være med så tidlig som mulig på mail til: niaaa77@yahoo.com (Nils Albert)

·         Avreise fredag morgen fra Bodø. Vi har leid en 9-seter fra Hertz, med god bagasjeplass.

·         Ankomst Umeå senest 16.30

·         Rgline til Vasa, avgang 18.00, ankomst 23.30

·         Overnatting på hotell Fenno i Vasa. Vi har bestilt to dobbeltrom og ett tremannsrom. Frokost inkludert.

·         Etter frokost lørdag kjører vi til samlingsplass i Lapua, 80km fra Vasa.

·         Start herrestafett i skumringen lørdag kveld. Vi har leid et lagstelt på samlingsplass.

·         Målgang på morgenen søndag.

·         Kjøring om Bottenviken på vei hjem, ankomst seint søndag kveld, natt til mandag.


Terminlister 2007. 3.april 2007, av Anders Kure

Terminlister legges nå ut på hjemmesiden. Inntil videre vil de ligge tilgjengelige som wordfiler som kan skrives ut. Arne Kristian vil de nærmeste dagene også lage oversikter under "resultater".


Vaktliste april-juni 2007. 29.mars 2007, av Anders Wold

Det er laget en ny vaktliste fra etter påske fram til sommerferien. Kikk gjennom og se når du skal ha vakt, og kryss av i kalenderen.

VÅR2. 27.mars 2007, av Anders Kure

Første utetrening med kart over gress, lyng og stein er en realitet. Tirsdag 27.mars er det stjerneorientering i Mørkvedbukta. Møt opp som vanlig på Hunstad barneskole klokken 1800.


Fart med kart. 27.mars 2007, av Anders Kure

Rekrutteringskurset FART MED KART (wordfil) starter rett over påske, 10.april. Spre det glade budskapet til naboer, venner og arbeidskollegaer.


VÅR! 25.mars 2007, av Arne Kristian Nordhei


Ungdomssamling. 22.mars 2007, av Arne Kristian Nordhei NOOK

Kretsen arrangerer ungdomssamling for 13+ i Gildeskål og Meløy 28.april til 1.mai. Det er Håvard Berg som har ansvaret for det sportslige. Les mer på kretsen sine hjemmesider. Oppdatert innbydelse ligger på kretsen sine hjemmesider (pdf).


Jokula-treninger. 21.mars 2007, av Lars Reitan Jukola 2007

Før påske (torsdag 22. og 29.mars) er det løpetrening med oppmøte ved Mixkiosken/Rønvikkrysset klokken 20.00. Etter påske har vi ambisjoner om treninger på kart og fellesstart. Sett av torsdager klokken 1900.


Ny avis i Bodø. 21.mars 2007, av Arne Kristian Nordhei ab24.no

Nye piggsko for 2007-sesongen? Nordland Ortopediske Verksted er forhandler for orienteringsko (pdf-fil) i Bodø. Andre piggsko, ortopediverkstedet og Holger Hott Johansen omtales i dagens utgave av Avisa Bodø ab24.no


Torbjørn Hösli OlsenNOOK hører på Bodø-ungdommen. 20.mars 2007, av Arne Kristian Nordhei

Forrige fredag var det miljøkveld for ungdom mellom 10 og 14 år, med innlagt postkasseløp. Nordland orienteringskrets var tilstedet har laget en sak på dette.

Bildet: Torbjørn Hösli Olsen. Foto: nook.no


Ny O-representant inn i Alliansestyret. 8.mars 2007, av leder Regula Hösli

Etter mange år ønsker Per Fosby avløsning. O-gruppa må stille med en ny representant til valget 28.mars. Hvis du føler kallet ta kontakt med styret.

Årsmøte i B&OI Allianselag. 7.mars 2007, av Carl B Bjørseth

AllianselagetDet er innkalt til årsmøte onsdag 28.mars 2007 klokken 1900 i Klubbhuset i Tennisveien. Forslag som skal behandles må være sendt styret senest onsdag 14.mars. Saksliste med dokumenter vil være tilgjengelig på allianselagets hjemmeside (http://www.bodo-omegn-allianse.no, ikke aktiv ennå) fra onsdag 21.mars. Allianselaget står foran interessante utfordringer i tida framover knyttet til forvaltning av tradisjoner, eiendom og andre verdier. Som medlem i B&OI orientering er vi automatisk medlemmer av allianselaget og har derfor et ansvar for at også dette laget kan ivareta sine oppgaver på en god måte. Sett av kvelden 28.mars for dette årsmøtet.


Jokula-stafetten 1980 vs 2007. 7.mars 2007, av Arne Kristian Nordhei og Per Rekkedal

Lyst å høre mer om den legendariske Jokula-stafetten 1980, den gammelgutta stadig vekk trekker fram når deg går tungt i Bodømarka? Lyst å høre om hvordan Per Rekkedal prøvde å spurtslå Juha Mieto ut startsletta? Ja da bør du lese online-BOM; Jokula-staffeten 1980.


Fart med kart. 5.mars, av Anders Kure

Last ned flygeblad her (wordfil). Det planlegges også et kveldskurs for foreldre onsdag 18.april. Vi oppfordrer dem til å prøve seg i løypene selv.


Invitasjon til miljøkveld for ungdom 10-14 år. 2.mars 2007, av Lars Reitan

Fredag 16.mars 1800-2100, Rønvikveien 8. 1800: postkasseløp med mer i Rensåsen (oppmøte i Rønvikveien) v/Torbjørn. Ta med treningstøy og skift. 1900: møte kretsen-B&OI ved Lars/Jan Gaute/Styret B&OI. Etterpå pizza+sosialt. 

Alle er velkomne, men det er fint om om du gir tilbakemeldig til Lars om du kommer.


Informasjonsutvalget informerer. 26.februar 2007, av Arne Kristian Nordhei

I infoutvalget sitter Glenn-Robert Johnsen, Håvard Berg og Arne Kristian Nordhei. Vi satser på en videre utvikling av hjemmesiden (små endringer først, større etterhvert). Sesonghåndboka (BOM) vil forsvinne til fordel for en mindre utgivelse og mer legges ut på hjemmesiden. Les mer i online-BOM.


Nye regler for B&OI orientering. 26.februar 2007, av Carl B Bjørseth

Lov for B&OI orientering er endelig godkjent. Vil etterhvert legges ut under "Om orientering", men kan foreløpig leses her (wordfil).


Hovedløpet og o-landsleir 2007. 10.februar 2007 

Nå er hjemmesiden til årets villeste, vakreste og råeste sommeruke for 14-16 åringer oppe og går. Følg med hva som skal skje under Hovedløpet og O-landsleiren.

 

Nytt styre i B&OI orientering. 7.februar 2007, av Arne Kristian Nordhei

Årsmøte i o-gruppa er avholdt, og vi har fått et nytt styre. Vi takker Per Rekkedal, Anders Kure, Odd-Ivar Søvik, Arild Hegreberg og Geir Moen for flott arbeid. Ny leder for o-gruppa er Regula Hösli, mens Tore Jakola er nesteleder. Andre styremedlemmer er Carl Bamse Bjørseth og Katrine Kalvig. Lykke til! Utvalgsinndelingen er noe anderledes enn tidligere, dette som et resultat av arbeidet som styret og valgkomiteen gjorde før årsmøtet.


Det aller første BOM. 12.januar 2007, av Arne Kristian Nordhei

Det aller første BOM ble utgitt i 1974, og har blitt utgitt jevnlig siden den gangen. I løpet av året er planen å digitalisere gamle BOM (B&OI) og Høydepunkt (kretsen) til glede for nye og gamle lesere. Som en smakebit har dere her det aller første BOM i pdf-format (ca 2MB). De stensilerte arkene er ikke av beste kvalitet og bokstavene er noen steder delvis borte eller "utflytende".


Informasjon og nyheter. 11.januar 2007, av Arne Kristian Nordhei

Websjefen skal ut og reise og blir borte noen uker og er ikke hjemme før godt uti februar. Informasjon som du vil ha ut kan du poste i forumet. Vi håper flere kan ta i bruk forumet


Medlemsmøte om fremtidig satsning og organisering. 10.januar 2007, av Arne Kristian Nordhei

Tirsdag 9.januar var det medlemsmøte i o-gruppa, og framtiden skulle diskuteres. online-BOM var selvsagt til stedet, og har skrevet noen ord fra møtet.

NB! Snart er det Årsmøte: Sted: Klubbhuset. Tid: 29.januar 2007 klokken 18:30.


Vaktliste fram til påske. 8.januar 2007, av Anders Wold og Arne K Nordhei

Vaktlistene ble gitt i jule-BOM. Websjefen beklager at de ikke er lagt ut på hjemmesiden. Det er veldig viktig at alle gjør seg kjent med når deres vakt er.


Klubbkveld, medlemsmøte. 8.januar 2007, av Per RekkedalSola tilbake

Styret kaller inn til klubbkveld tirsdag 9.januar 2007, klokken 2000. Sted: Kantina i Mørkvedhallen. Det blir enkel servering. Valgkomiteen vil presentere sine nye ideer angående organisering av orienteringsgruppa. Det er viktig at så mange som mulig møter opp, det er klubbens framtid som skal diskuteres.

Tirsdagstreningen går som vanlig, men blir noe forkortet.


Romjulsgateoløpet 2006. 30.desember 2006, av Leif Magne Eggestad og Arne Kristian Nordhei

Resultater: [pdf] - [txt]

Godt oppmøte og vinteraktige forhold med snø, is og slaps. Nok et fantastisk arrangement av Leif Magne Eggestad. Når websjefen får kommet seg etter jula legges det bilder ut i online-BOM.


Video, sesongen 2006. 14.desember 2006

Glenn Robert Johnsen har satt sammen en video fra sesongen 2006, mesteparten er fra vårparten. Musikken dere hører tror jeg er er Big Bang og Alice in Chains. Last ned (NB! Stor, 23MB).


 

Diskusjonsforum. 11.oktober 2006, av Glenn Robert Johnsen og Arne Kristian Nordhei

Vi har nå opprettet et diskusjonsforum på våre hjemmesider. Vi oppfordrer alle til å delta, gamle som unge, styremedlemmer som vanlige medlemmer. Det hele skal være uformelt, men husk på at vanlig folkeskikk forventes. NYHET NYHET NYHET

For å skrive må du registrere deg med brukernavn og passord. Brukernavnet bør være slik at folk skjønner hvem du er. Glenn Robert Johnsen er administrator og sjef for diskusjonsforumet, men hvem som helst kan starte nye diskusjoner. Lykke til, vi håper dette blir bra.

Klikk her.