online-BOM

 
Medlemsblad for
B&OI - OrienteringNyhetsarkiv 2010


av Arne Kristian Nordhei
18.mai 2010. nyhet-02-2010


 
Nyheter som har vært på forsiden av bodo-orientering.no i 2010.

SESONGSTART, april 2010 av Arne Kristian Nordhei

I morgen er vi i gang igjen. For undertegnede blir det utfordrende nok å gjennomføre en sprint, det blir en blanding av å grue og glede seg. For andre som har vært flinke å trene i vinter blir det nok en utelukkende positiv opplevelse. Uansett, det skal bli godt å komme i gang igjen. Vi møtes ved Skaug Grendehus. Les i diskusjonforumet for beskrivelse av kart og forhold.

Vedlagt finner dere litt lesestoff. Rapport fra klubbutviklingsmøtet 12.april (wordfil). Her ser jeg  det etterlyses egen facebook-gruppe, men den finnes allerede. Kanskje  skal vi bli flinkere til å bruke den.


FERDIG TERMINLISTE FOR 2010, april 2010, av Arild Hegreberg

Nå ligger ferdig terminliste ute på hjemmesidene, og resultatsiden ligger klar til å bli oppdatert med strekktider og resultater. Skriv mail til Arne Kristian om du ser noen feil, eller vil tipse om løp som kan legges ut i tabellene.


O-trening 13.april 2010, av Arild Hegreberg

Det er fortsatt vanskelige forhold for o-trening i terrenget. Trening med joggesko kl.19-20 fra Mørkvedmarka skole. Vi skygger unna asfalt så mye som mulig og løper Gammelveien mot Mørkvedodden. Ingen innetrening.


KLUBBKVELD I DAG, 12.APRIL 2010, av leder Torkel Irgens

Hei, det er vår i luften, snøen smelter og vi nærmer oss en ny spennede o-seong. Som tidligere annonsert, inviteres alle medlemmer til en klubbkveld for B&OI orientering førstkommende mandag 12. april kl 19-22 på Bodin vdg.

Vi får bl a besøk av Kristian Ruud fra Norges orienteringsforbund som vil følge opp tema fra klubbkvelden i fjor høst. Vi vil presentere høydepukter og satsningområder for kommende sesong, jfr terminlista som allerede er lagt ut på hjemmesida. Og vi får en grundig info om klubbens satsning på rekruttering.

I tillegg blir det tid til litt mat (gjett hva?). Meld deg på til famirg@online.no og fortell at du kommer. I tillegg blir det kanskje en overraskelse!? Vi sees,

Skal dette blir en flott kveld, er det viktig at DU kommer.

Hilsen Torkel Irgens, Leder i B&OI orientering


KRETSENS VÅRSAMLING, NOOK

På Nordland orienteringskrets sine nettsider ligger innbydelse til årets vårsamling ute. Sitat; Med dette inviterer Nordland O-krets i samarbeid med klubbene til treningssamling i nydelig, og forhåpentligvis snøfritt terreng i ytre strøk av Salten. Her vil vi besøke flere spennende terrengområder med gode kart. Målsetting: Barmarkstrening og tilvenning, innøving av o-tekniske ferdigheter, bruk av GPS. Program kan hentes fra kretsens sider. (wordfil)


LØPSTRØYER ANKOMMET, 8.april 2010, av Geir Moen.

Løpstrøyene har kommet! Det skal vel være klubbutviklingskveld mandag 12 april? De som har bestilt løpstrøyer kan få de der.


POSTKODER/ENHETER 2010, av Carl B Bjørseth

Til alle løypeleggere og løpsledere, sjekk i Lagshåndboken vår. Legg også merke til regler for bruk av utstyr, dette er svært viktig for at systemet skal fungere. Lykke til!


VAKTLISTE VÅREN 2010, 6.april, av Åge Mohus

Klikk her eller her.

 


O-trening 6.april 2010, av Arild Hegreberg

O-trening i Geitvågen utsettes pga vinterlige forhold. Istedenfor blir det gate o-løp fra Saltvern skole kl.19. Oppmøte ved gymsalen.


TERMINLISTER, FART MED KART OG POSTKODER, 26.mars 2010, Arne K Nordhei

Terminlister lokalt (pdf)

Terminlister Salten (pdf)

Fart med kart (doc)

Postkoder, viktig for dem som skal være løypeleggere (foreløpig lenke til forumet)

Nettsidene skal bli skikkelig oppdatert med disse opplysningene når websjefen får bedre tid. Det kommer...

I neste uke legges det ut ny vaktliste.


ÅRSMØTET ALLIANSELAGET, 25.mars 2010 av Arne Kristian Nordhei

I kveld er det årsmøte, alle som vil er velkomne. Klokken 19:00 i klubbhuset i Tennisveien.


O-trening 23.mars 2010, av Arild Hegreberg

Pga svært så vinterlige forhold blir det ski-o (kart-husk). Start fra løypekryss 1km fra Bjørndalslisletta kl.19.15.


TIRSDAG 9.MARS: GATE-OLØP, av Marit Johnsen

Tirsdag 9.mars blir det Gate o-løp fra gymsalen Mørkvedmarka skole kl 19.00. EKT, så husk brikke. Løypelengder 4,9 og 2,5 km. Passer for alle fra 10-100 år.
Etterpå blir det innetrening med styrke og ballspill.


TEMA: KLUBBUTVIKLING, av leder Torkel Irgens

Det blir klubbutviklingskveld for B&OI orientering mandag 12. april. Mer info om klokkeslett, sted og innhold kommer. Men sett av kvelden. Kristian Ruud fra o-forbundet kommer.


O-trening 2.mars, av Arild Hegreberg

Det blir o-tekniske utfordringer på dagens innetrening. Håper mange kommer. Ta gjerne med egen penn.


SALTENDILTEN 2010 (-2011-2012-.....-2054-2055-???), av websjef Arne K Nordhei

Hva skjer med Saltendilten? Legges den ned? Skal den endres? Hvem er den for? Les og diskuter i forumet!!! Grøss og gru, eller rått og herlig?


SAMMENLAGTRESULTATER 2009

2010-sesongen begynner å nærme seg, terminlista begynner å ta form, men i stedet for å kikke framover velger vi i B&OI å ta en liten kikk på fjoråret. Vi har gleden av å presentere sammenlagtresultatene for SALTENKARUSELLEN 2009 og SALTENSPRINTEN 2009. Begge linker til excel-filer.

Ta også en kikk i diskusjonsforumet. Her diskuteres det VM i Trondheim, O-CAD-kurs, og terminlister.


 

REFERAT FRA STYREMØTE FEBRUAR 2010, 22.feb, av leder Torkel Irgens

Hent referatet her (wordfil).


OCAD-kurs, av Arild Hegreberg

Hvem er interessert i OCAD-kurs ? Viktig å få ei foreløpig tilbakemelding. Mer omtale på forumet.


Treningsløp tirsdag 23.2. kl 1900, fra Saltvern skole

Oppmøte ved parkeringsplass\gymsal. Løype på 4.8 og 2.2km. EKT. Løpet blir god trening for alle (10-100). Siden det ikke er skirenn denne gangen oppfordres også skiløperne til å være med.

Etter løpet ca kl 2000: Sosial samling hos Lars i Rønvikveien 8.

Tema: Sosial moro i forbindelse med Vårsamling, KM og Rekruttsamling 2010


VM-FEST I TRONDHEIM I AUGUST, 2.feb 2010, av leder Torkel Irgens

I år skal VM i orientering foregå i Trondheim i begynnelsen av august. Dette blir en stor happening! Kanskje også for B&OIs medlemmer? Les mer og gi tilbakemelding i forumet.

O-TRENING tirsdag 2.februar, av Arild Hegreberg

Gate o-løpet som måtte utgå sist, arrangeres denne gangen. Litt glatt men ellers fine forhold. 


LØPSTRØYER - BESTILLING, 1.feb 2010, av Geir Moen

De som ønsker løpstrøye til kommende O-sesong må bestille nå (pga av lang leveringstid). Bindende bestilling sendes geir.moen@fastlinje.no, innen 10 februar, ta også med størrelse. Pris vil bli ca 600 kr (med forbehold om antall bestilte trøyer). Det er små størrelser.

Brukererfaring (Arne Kristian Nordhei): husk at størrelsene er litt små. I det vanlige liv bruker jeg stort sett medium, men medium var altfor lite her. Large bruker jeg, så det gir deg kanskje et tips hva du bør ha?


O-TRENING tirsdag 26.januar, av Arild Hegreberg

Det forventes mange såpeglatte veier i kveld pga regn. Gate-o-løpet utsettes til neste tirsdag. Utetrening kl.19: Vi løper der det er mulig. Innetrening som vanlig fra kl.20.


KORT REFERAT FRA ÅRSMØTET, av Arne K Nordhei, 26.januar 2010

 

Drøyt 20 personer møtte opp til årets Årsmøte i o-gruppa. Styret med utvalg la fram en meget ryddig og god Årsmelding, og kunne melde om et meget godt resultat. Økonomisk ble 2009 et gullår, med et solid overskudd etter Midnattsolgaloppen. Referat fra Årsmøtet kommer om noen dager, men vi kan allerede nå melde om at det nye styret blant annet vil vurdere vaktsittingen. I tillegg har Rekrutteringsutvalget gjennoppstått, med Lars Reitan som leder. Idrettsutvalget har også mange spennende planer for kommende sesong.

 

Ny leder er Torkel Irgens, og med seg i styret får han Morten Selnes, Ingunn Jakola og Jan Prytz. Tur-o utvalget får ny leder, Marit Lunde. Torkel Irgens takket for tillitten, og holdt en tale for de som de siste årene har markert seg med solid innsats for å gjøre o-gruppa til det den er. Heder og gavekort ble gitt til Mathias Kristiansen, Frode Ikdahl og avtroppende leder Per Rekkedal. Sistnevnte takket rørt, og sa at han begynner å føle seg litt gammel. Men vi skulle bare pass oss, nå får han tid til å trene mer.

 

Og til slutt; betal kontingenten, så slipper Frode arbeidet med å purre.


2008-arkiv

Nyheter fra mai 2008 til desember 2008 er fjernet fra nettsidene og vil legges ut i online-BOM arkivet i løpet av våren 2009.

Nyheter fra desember 2007 til og med mai 2008 er samlet i online-BOM.

2007-arkiv

De gamle nyhetene er samlet sammen i online-BOM. Dette oppdateres jevnlig.

2006-arkiv